Stenhöga Produktion i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Stenhöga Produktion i Stockholm AB är en verksamhet som finns i Sundbyberg. I Stenhöga Produktion i Stockholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tjellander, Lars-Gösta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Tjellander, Per-Erik som är född 1951 och har titeln Suppleant, Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hamberg, Magnus Fredrik som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stenhöga Produktion i Stockholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stenhöga Produktion i Stockholm AB på telefon 08-54600700.

Aktiebolagets verksamhet ska vara ett bedriva tryckeri, personal och lokaluthyrning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stenhöga Produktion i Stockholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Stenhöga Produktion i Stockholm AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stenhöga Produktion i Stockholm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-09-17 och Stenhöga Produktion i Stockholm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-08-20.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stenhöga Produktion i Stockholm AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Stenhöga Produktion i Stockholm AB har 556606-2351 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.