Strit i Sverige AB

Stockholms län

Information

Strit i Sverige AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Strit i Sverige AB finns. I Sundbyberg så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Strit i Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Strit i Sverige AB har haft sedan 2002-05-29. Strit i Sverige AB har funnits sedan och 2002-05-29 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Strit i Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsholms Strand 155, 112 48, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8397093.

Sundbyberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Strit i Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Strit i Sverige AB har idag 556612-5810 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Strit i Sverige AB

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom dataområdet, utbildning och handel inom dataområdet med närliggande produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Strit i Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Erlandsson, Lars Gunnar Axel som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Levin, Hans Emanuel som är född 1939 och har titeln Suppleant, Bois, Per Åke som är född 1955 och har titeln Revisor, .