Förskolan Ångbåten AB

Stockholms län

Information

Förskolan Ångbåten AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Förskolan Ångbåten AB finns. I Sundbyberg så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Förskolan Ångbåten AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Förskolan Ångbåten AB har haft sedan 2001-08-14. Förskolan Ångbåten AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Förskolan Ångbåten AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Pråmv. 3, 178 30, Ekerö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-56035421.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Förskolan Ångbåten AB Privat, ej börsnoterat.

Förskolan Ångbåten AB har idag 556613-1891 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Förskolan Ångbåten AB

Bolaget skall bedriva förskoleverksamhet och idka därmed förenliga verksamheter.

I Förskolan Ångbåten AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rönnberg, Anne-Sophie som är född 1954 och har titeln VD, Rönnberg, Anne-Sophie som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Svalstedt, Yngve Stefan som är född 1960 och har titeln Suppleant, Amilon, Johan Carl Adam som är född 1949 och har titeln Revisor, Amilon Johan som är född och har titeln Revisor, .