Merivaara AB

Stockholms län

Information

Merivaara AB är ett av många bolag som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som Merivaara AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Merivaara AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-06-21.

Merivaara AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-10-12. Men sedan 2002-06-21 så har Merivaara AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Alpv. 17, 168 65, Bromma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Merivaara AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6272950.

Sundbyberg arbetar för att bolag som Merivaara AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Merivaara AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall köpa, utveckla, tillverka, försälja och distribuera möbler och annan utrustning företrädesvis för sjukhus samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Merivaara AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Herdevall, Dan Anders Mikael -Laipio, Ilkka Juhani Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Merivaara AB och det är följande personer, Herdevall, Dan Anders Mikael som är född 1956 och har titeln Extern VD, Laipio, Ilkka Juhani som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Suominen, Jukka Antero som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rautiainen, Merja Anneli som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Lindgren Jordin, Brita Marianne som är född 1944 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Merivaara AB är 556616-0304.