Wooki Cooki Aktiebolag

Stockholms län

Information

556621-3236 är organisationsnummer för bolaget Wooki Cooki Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wooki Cooki Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundbyberg som är den kommunen som Wooki Cooki Aktiebolag finns i.

Wooki Cooki Aktiebolag har varit registrerat sedan 2002-01-22 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wooki Cooki Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-25.

Wooki Cooki Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wooki Cooki Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Wooki Cooki Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-284340 eller genom brev på följande adress:
Mjölv. 67, 168 64, Bromma

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, handel med värdepapper, äga, uthyra och förvalta fastigheter och bostadsrätter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wooki Cooki Aktiebolag och det är Tan, Kim Chin som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Peyron, Karl Erik som är född 1961 och har titeln Suppleant, Holmberg, Per Erik Jonas som är född 1977 och har titeln Revisor,