LSC Miljö AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall utföra trappstädning och likartade servicetjänster till fastighets- och byggbolag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LSC Miljö AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundbyberg så är LSC Miljö AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 2002-01-28 så skapades LSC Miljö AB och bolaget är har F-skattsedel LSC Miljö AB har haft det sedan 2002-03-04.

LSC Miljö AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-03-04

556622-9927 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sundbyberg.

Just nu är LSC Miljö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med LSC Miljö AB så går det att nå dem via telefon på 0157-51477 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 4 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom LSC Miljö AB är Östman, Curt Mattias som är född 1970 och har titeln VD, Östman, Curt Mattias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungberg, Kim Leif Mikael som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Marie Kerstin som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönström, Gunder Peter Inge som är född 1942 och har titeln Revisor, .