MLK Partners AB

Stockholms län

Information

MLK Partners AB är en verksamhet som finns i Sundbyberg. I MLK Partners AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Käck, Lotta Christina som är född 1962 och har titeln VD, Käck, Lotta Christina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindén, Monica Agneta som är född 1965 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Sten, Håkan Erik som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MLK Partners AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå MLK Partners AB på telefon 08-7999080.

Bolaget skall bedriva otusourcing av ekonomi- och logistikresurser samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är MLK Partners AB av bolagstypen Aktiebolag.

MLK Partners AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

MLK Partners AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-10-10 och MLK Partners AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-10-10.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MLK Partners AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

MLK Partners AB har 556625-7159 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.