Förvaltaren Lokalfastigheter i Sundbyberg Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Sundbyberg finns det ett Aktiebolag som heter Förvaltaren Lokalfastigheter i Sundbyberg Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Förvaltaren Lokalfastigheter i Sundbyberg Aktiebolag i Stockholms län. Sundbyberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Förvaltaren Lokalfastigheter i Sundbyberg Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-10-25 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2002-05-29 så har Förvaltaren Lokalfastigheter i Sundbyberg Aktiebolag varit registrerat och sedan 2003-01-13 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Förvaltaren Lokalfastigheter i Sundbyberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Förvaltaren Lokalfastigheter i Sundbyberg Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hallonbergsplan 7, 174 52, Sundbyberg. Vi ni istället prata med Förvaltaren Lokalfastigheter i Sundbyberg Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7069200.

Bolaget skall inom Sundbybergs kommun förvärva, sälja, äga, bygga och förvalta fastigheter eller tomträtter med arbetsplatser, lokaler och kollektiva anordningar.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Zachrisson, Lennart Alexander som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Josephson, Torsten Stefan som är född 1953 och har titeln Extern VD, Olsson, Sten Artur som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Back, Jon Henrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Brufer, Ramsay Johan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Maatala, Markku Olavi som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantSkogestig, Sofia Johanna som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Tängerstad, Per Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Wincent, Carl Esbjörn som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotÅlund, Per-Erik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantJohansson, Wivi-Anne som är född 1952 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorFredmer, Sven Magnus som är född 1964 och har titeln HuvudansvarigrevisorNylén, Arvid Torbjörn som är född 1949 och har titeln LekmannarevisorSalomonsson, Hans Erik som är född 1954 och har titeln LekmannarevisorDuroj, Alf Bertil som är född 1946 och har titeln LekmannarevisorssuppleantSöderberg, Sten Tage Håkan som är född 1946 och har titeln Lekmannarevisorssuppleant.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Brufer, Ramsay Johan -Josephson, Torsten Stefan -Olsson, Sten Artur -Skogestig, Sofia Johanna -Tängerstad, Per Magnus -Wincent, Carl Esbjörn -Zachrisson, Lennart Alexander Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Förvaltaren Lokalfastigheter i Sundbyberg Aktiebolag har 556628-6729 som sitt organisationsnummer.