Kängspecialisten Stockholm AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva butiksförsäljning av sportskor och tillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kängspecialisten Stockholm AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundbyberg så är Kängspecialisten Stockholm AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 2002-09-14 så skapades Kängspecialisten Stockholm AB och bolaget är har F-skattsedel Kängspecialisten Stockholm AB har haft det sedan 2002-10-10.

Kängspecialisten Stockholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-11-14

556631-6815 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sundbyberg.

Just nu är Kängspecialisten Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Kängspecialisten Stockholm AB så går det att nå dem via telefon på 08-150001 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kängspecialisten Stockholm AB är Danielsson, Hans Marcus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkman, Kenneth Mikael som är född 1972 och har titeln Suppleant, Bergshem, Bengt Valfrid som är född 1960 och har titeln Revisor, Bergshem Revision AB som är född och har titeln Revisor, .