Tidlösa Blommor Stockholm AB

Stockholms län

Information

Tidlösa Blommor Stockholm AB är ett företag som finns i Sundbyberg. I Tidlösa Blommor Stockholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ros, Linda Christina som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Ros, Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Carlstedt, Ester Maria Elisabeth som är född 1965 och har titeln Revisor, Carlstedt & Lindh AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tidlösa Blommor Stockholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tidlösa Blommor Stockholm AB på telefon 08-286925.

Aktiebolaget skall bedriva detaljhandel och konsultverksamhet inom florist- och inredningsområdet och även idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tidlösa Blommor Stockholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tidlösa Blommor Stockholm AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tidlösa Blommor Stockholm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-04-24 och Tidlösa Blommor Stockholm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-04-24.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tidlösa Blommor Stockholm AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tidlösa Blommor Stockholm AB har 556639-2907 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.