Applikator Förvaltning i Sundbyberg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Applikator Förvaltning i Sundbyberg Aktiebolag är ett företag som finns i Sundbyberg. I Applikator Förvaltning i Sundbyberg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ulriksson, Rolf Bertil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lind, Martin Andreas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Falkengren, Jenny som är född 1977 och har titeln Suppleant, Lind, Gunnar Reymond som är född 1937 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Advertus Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Applikator Förvaltning i Sundbyberg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Applikator Förvaltning i Sundbyberg Aktiebolag på telefon 08-985250.

Bolaget skall bedriva måleriverksamhet, äga och förvalta fastigheter, aktier och andra värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Applikator Förvaltning i Sundbyberg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Applikator Förvaltning i Sundbyberg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Applikator Förvaltning i Sundbyberg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-05-08 och Applikator Förvaltning i Sundbyberg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-05-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Applikator Förvaltning i Sundbyberg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Applikator Förvaltning i Sundbyberg Aktiebolag har 556642-3397 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.