Barnens Hus Sverige AB

Stockholms län

Information

Barnens Hus Sverige AB är en verksamhet som finns i Sundbyberg. I Barnens Hus Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Carlsson, Mats-Olof Ola som är född 1965 och har titeln VD, Carlsson, Mats-Olof Ola som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Falkman, Bob Johannes som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Rautila, Ulf Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordqvist, Jan Peter som är född 1951 och har titeln Suppleant, Vesterdahl, Thomas Michael som är född 1972 och har titeln SuppleantAndersson, Per Urban som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Barnens Hus Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Barnens Hus Sverige AB på telefon 08-7100600.

Bolaget skall vara franshisegivare av konceptet "Barnens Hus", äga helt eller delvis, eller driva "Barnens Hus" enheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Barnens Hus Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Barnens Hus Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Barnens Hus Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-05 och Barnens Hus Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Barnens Hus Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Barnens Hus Sverige AB har 556645-0531 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.