Goldfish Consulting AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultrörelse inom branscherna IT, telekom och verkstadsindustri såsom mekanikkonstruktion, design, projektledning och elektronikkonstruktion. Tekniska analyser och utredningar inom mekanik, hållfasthet, termodynamik och elektromagnetism. Administration av datornätverk, installationer av mjuk- och hårdvara i datorer. Uthyrning och försäljning av hjälpmedel för ovanstående konsulttjänster såsom datorer och programvaror för användning inom CAD CAE samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Goldfish Consulting AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundbyberg så är Goldfish Consulting AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 2003-06-13 så skapades Goldfish Consulting AB och bolaget är har F-skattsedel Goldfish Consulting AB har haft det sedan 2003-10-16.

Goldfish Consulting AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-10-16

556645-2446 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sundbyberg.

Just nu är Goldfish Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Goldfish Consulting AB så går det att nå dem via telefon på 073-9754954 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Goldfish Consulting AB är Agardson, Andreas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Carina Margareta som är född 1973 och har titeln Suppleant, Sundberg, Pär Håkan som är född 1970 och har titeln Revisor, Axelsson, Lars-Erik som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .