Tic-2-Tac Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Tic-2-Tac Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sundbyberg här finns det många olika Aktiebolag. Tic-2-Tac Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sundbyberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Tic-2-Tac Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556649-5916.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Tic-2-Tac Aktiebolag på följande adress Karlav. 21, 172 76, Sundbyberg.

Tic-2-Tac Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Tic-2-Tac Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Malmgren, Kjell Alvar som är född 1933 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall direkt eller indirekt bedriva konsultation och utbildning inom mässområdet, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.