Zalaris Consulting AB

Stockholms län

Information

556657-6459 är organisationsnummer för företaget Zalaris Consulting AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Zalaris Consulting AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundbyberg som är den kommunen som Zalaris Consulting AB finns i.

Zalaris Consulting AB har varit registrerat sedan 2004-03-11 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Zalaris Consulting AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-16.

Zalaris Consulting AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Zalaris Consulting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Zalaris Consulting AB så kan ni göra det på telefon genom 021-328942 eller genom brev på följande adress:
Kopparbergsv. 6, 722 13, Västerås

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom löne- och personaladministrativa affärssystemet SAP HR samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Zalaris Consulting AB och det är Nyberg, Björn Jimmy som är född 1960 och har titeln VD, Mellerud, Hans-Petter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nyberg, Björn Jimmy som är född 1960 och har titeln Suppleant, Andersson Berglund, Börje Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,