Online Airservice Sverige AB

Stockholms län

Information

Online Airservice Sverige AB är ett av många företag som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som Online Airservice Sverige AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Online Airservice Sverige AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-04-15.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Österv. 8, 169 52, Solna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Online Airservice Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sundbyberg arbetar för att företag som Online Airservice Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Online Airservice Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva försäljning och marknadsföring av charter- resor med flyg till asien och mellanöstern samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Online Airservice Sverige AB är följande:
Firman tecknas ensam av -Atroshi, Mushir Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Online Airservice Sverige AB och det är följande personer, Atroshi, Mushir som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Atroshi, Azad som är född 1971 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för Online Airservice Sverige AB är 556659-9139.