Xeq Invest AB

Stockholms län

Information

Xeq Invest AB är ett av många verksamheter som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som Xeq Invest AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Xeq Invest AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-08-01.

Xeq Invest AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-11-11. Men sedan 2006-08-01 så har Xeq Invest AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Xeq Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6231966.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter som Xeq Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Xeq Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva datateknisk konsultverksamhet, anordna utbildning och seminarier med datateknisk inriktning, utveckla och idka handel med datatekniska produkter samt äga och förvalta aktier och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Xeq Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Xeq Invest AB och det är följande personer, Revesz, Thomas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Revesz, Anne Sofie som är född 1964 och har titeln Suppleant, Örtegren, Mats Birger som är född 1962 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Xeq Invest AB är 556670-7245.