Inrätt Inredningsmontörerna AB

Stockholms län

Information

556671-0793 är organisationsnummer för företaget Inrätt Inredningsmontörerna AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Inrätt Inredningsmontörerna AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundbyberg som är den kommunen som Inrätt Inredningsmontörerna AB finns i.

Inrätt Inredningsmontörerna AB har varit registrerat sedan 2004-11-22 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Inrätt Inredningsmontörerna AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-13.

Inrätt Inredningsmontörerna AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Inrätt Inredningsmontörerna AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Inrätt Inredningsmontörerna AB så kan ni göra det på telefon genom 08-56485100 eller genom brev på följande adress:
Tappv. 42, 168 65, Bromma

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva inredningsmontage och försäljning av inredningsdetaljer och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Inrätt Inredningsmontörerna AB och det är Lindeberg, Karl Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Nils Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Kahm, Tomas Björn som är född 1968 och har titeln Suppleant, Andersson Berglund, Börje Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,