Delsec AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och Delsec AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Delsec AB är ett av dem. Statusen för Delsec AB är att Bolaget är aktivt.

Delsec AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-11-22. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Delsec AB ska trivas.

Delsec AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-03. I Sundbyberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom upphandling av facilitytjänster, lokalvård samt fastighetsskötsel. Vidare utbildningsverksamhet i upphandlingsteknik, marknadsföring och försäljning samt varje härmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Delsec AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-03.

Idag är Delsec AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Delsec AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-292990.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Kjell Thomas.

De som är på något sätt har med Delsec AB är Johansson, Kjell Thomas som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Brittmarie som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sofia Linnea som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Bucht, Johan Ole som är född 1948 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Delsec AB har 556671-0850 som sitt organisationsnummer.