Inköpsadministration J.S AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Inköpsadministration J.S AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sundbyberg här finns det många olika Aktiebolag. Inköpsadministration J.S AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sundbyberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Inköpsadministration J.S AB är momsregistrerat sedan2005-03-03 och har organisationsnummer 556675-6770.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-5581212 alternativt besöka eller skicka post till Inköpsadministration J.S AB på följande adress Furuv. 10, 172 77, Sundbyberg.

Inköpsadministration J.S AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-02-24.

I Inköpsadministration J.S AB så sitter följande personer i styrelsen: , Gjestvang Segelberg, Hanne som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva inköpsplanering, kontraktsförmedling och projektledning inom hotell, restaurang och resebranschen samt därmed förenlig verksamhet.