JOHAN OCH KRISTINA EXPORT MASHINES Aktiebolag

Stockholms län

Information

JOHAN OCH KRISTINA EXPORT MASHINES Aktiebolag är ett företag som finns i Sundbyberg. I JOHAN OCH KRISTINA EXPORT MASHINES Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hamko, Jaques som är född 1973 och har titeln VD, Hamko, Jaques som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Bazer, Rozin som är född 1983 och har titeln Suppleant, Hamko, Abdel Massih som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Nordebrand, Ulf Sven Åke som är född 1942 och har titeln Revisor, LR Revision i Sollentuna AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med JOHAN OCH KRISTINA EXPORT MASHINES Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå JOHAN OCH KRISTINA EXPORT MASHINES Aktiebolag på telefon 073-9305009.

Bolaget skall bedriva parti- och provisionshandel med entreprenadmaskiner inom byggnads- och anläggningsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är JOHAN OCH KRISTINA EXPORT MASHINES Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

JOHAN OCH KRISTINA EXPORT MASHINES Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

JOHAN OCH KRISTINA EXPORT MASHINES Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-06-04 och JOHAN OCH KRISTINA EXPORT MASHINES Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-06-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JOHAN OCH KRISTINA EXPORT MASHINES Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

JOHAN OCH KRISTINA EXPORT MASHINES Aktiebolag har 556676-8460 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.