BÅE Holding AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska förvalta aktier och värdepapper,bedriva konsultverksamhet inom managementområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BÅE Holding AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sundbyberg så är BÅE Holding AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 2005-03-10 så skapades BÅE Holding AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

BÅE Holding AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-10-26

556677-6703 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sundbyberg.

Just nu är BÅE Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med BÅE Holding AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom BÅE Holding AB är Ekström, Björn Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellerup Ekström, Siv Alice Monica som är född 1946 och har titeln Suppleant, Bellman Asp, Ingrid Annika som är född 1960 och har titeln Revisor, Bellmans Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .