City 8 Import & Export AB

Stockholms län

Information

City 8 Import & Export AB är ett företag som finns i Sundbyberg. I City 8 Import & Export AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Amini, Amir Ali som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Amini, Gholam Reza som är född 1960 och har titeln Suppleant, Zahedi, Behnaz Mansoreh som är född 1971 och har titeln Suppleant, Augustyniak, Maj Agneta Elisabeth som är född 1946 och har titeln Revisor, Mälarev AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med City 8 Import & Export AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå City 8 Import & Export AB på telefon 08-6286220.

Bolaget skall bedriva handel med konfektion, hushållsvaror, presentartiklar, leksaker och textilvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är City 8 Import & Export AB av bolagstypen Aktiebolag.

City 8 Import & Export AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

City 8 Import & Export AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-10 och City 8 Import & Export AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för City 8 Import & Export AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

City 8 Import & Export AB har 556678-8641 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.