Svensk Byggenergi AB

Stockholms län

Information

I Sundbyberg finns det ett Aktiebolag som heter Svensk Byggenergi AB. Det finns flera verksamheter som liknar Svensk Byggenergi AB i Stockholms län. Sundbyberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2005-04-19 så har Svensk Byggenergi AB varit registrerat. Idag är Svensk Byggenergi AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Svensk Byggenergi AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Norrbyv. 2, 168 69, Bromma. Vi ni istället prata med Svensk Byggenergi AB så kan ni göra det på 08-55666066.

Bolaget skall bedriva fönsterrenoveringar och försäljning av fönster, byggnadsrenoveringar samt försäljning av byggmateriel, utföra byggnadsbesiktningar, importera och exportera byggnadsmateriel, tillhandahålla ekonomikonsultationer och ekonomiredovisning åt företag.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Karlsson, Tomas Göran Olavi som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Yng, Eva Mari som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. .

Svensk Byggenergi AB har 556679-4094 som sitt organisationsnummer.