Wiklund & Swärds Hus AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och Wiklund & Swärds Hus AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Wiklund & Swärds Hus AB är ett av dem. Statusen för Wiklund & Swärds Hus AB är att Bolaget är aktivt.

Wiklund & Swärds Hus AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-06-29. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Wiklund & Swärds Hus AB ska trivas.

Wiklund & Swärds Hus AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-15. I Sundbyberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva arkitekt- och byggkonsulttjänster och utföra byggentreprenader samt köpa, sälja och förvalta fast egndom, värdepapper och andra tillgångar jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wiklund & Swärds Hus AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-23.

Idag är Wiklund & Swärds Hus AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Wiklund & Swärds Hus AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4582148.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Wiklund & Swärds Hus AB är Svärd, Erik Anders Göte som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Viklund, Sven Gerhard som är född 1967 och har titeln Suppleant, Deurell, Anita Marie som är född 1956 och har titeln Revisor, ADE Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Wiklund & Swärds Hus AB har 556682-5336 som sitt organisationsnummer.