Lokalen i Solna Aktiebolag

Stockholms län

Information

Lokalen i Solna Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som Lokalen i Solna Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lokalen i Solna Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-01-13.

Lokalen i Solna Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-08-27. Men sedan 2006-01-27 så har Lokalen i Solna Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vinterg. 8, 172 69, Sundbyberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lokalen i Solna Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sundbyberg arbetar för att bolag som Lokalen i Solna Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lokalen i Solna Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, uthyrning av lokaler samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lokalen i Solna Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Martinsson, Mikael Per Olof.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lokalen i Solna Aktiebolag och det är följande personer, Martinsson, Mikael Per Olof som är född 1960 och har titeln VD, Martinsson, Mikael Per Olof som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Rubin, Anders Marcus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Karhu, Walter Johannes som är född 1956 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Leif Harald som är född 1950 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Lokalen i Solna Aktiebolag är 556684-9328.