Bouwfonds Veidekke AB

Stockholms län

Information

Bouwfonds Veidekke AB är ett av många bolag som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som Bouwfonds Veidekke AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bouwfonds Veidekke AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-01-27.

Bouwfonds Veidekke AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-11-10. Men sedan 2006-01-27 så har Bouwfonds Veidekke AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Allén 7, 172 66, Sundbyberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bouwfonds Veidekke AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6356100.

Sundbyberg arbetar för att bolag som Bouwfonds Veidekke AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bouwfonds Veidekke AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall, direkt och indirekt, äga och förvalta fast egendom och lös egendom inklusive värdepapper. Bolaget skall även, direkt och indirekt, bedriva projektering, fastighetsutveckling och entreprenadverksamhet inom byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bouwfonds Veidekke AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bouwfonds Veidekke AB och det är följande personer, Franck, Jos J.M. som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Eriksson, Per Martin som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Alvtegen, Mats Villy som är född 1950 och har titeln Suppleant, Persson, Per Ingemar som är född 1956 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Rindstig, Lennart Ingemar som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Bouwfonds Veidekke AB är 556690-1459.