Bygg & Fastighetsservice i Stockholm AB

Stockholms län

Information

I Sundbyberg finns det ett Aktiebolag som heter Bygg & Fastighetsservice i Stockholm AB. Det finns flera bolag som liknar Bygg & Fastighetsservice i Stockholm AB i Stockholms län. Sundbyberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Bygg & Fastighetsservice i Stockholm AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-12-23 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2005-11-23 så har Bygg & Fastighetsservice i Stockholm AB varit registrerat och sedan 2005-12-23 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Bygg & Fastighetsservice i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Bygg & Fastighetsservice i Stockholm AB så kan man gör det genom att posta ett brev till RÅSTENSGATAN 7, 172 70, Sundbyberg. Vi ni istället prata med Bygg & Fastighetsservice i Stockholm AB så kan ni göra det på 073-0719098.

Bolaget ska bedriva renovering, om och tillbyggnad samt nybyggnad av hus och lägenheter. Fastighetsservice och markarbeten samt ekonomiskförvaltning. Handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Thegerström, Ulf Pontus som är född 1979 och har titeln VD, Thegerström, Ulf Pontus som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Thegerström, Karin Ulla-Britt som är född 1956 och har titeln Suppleant, Johansson, Ulf Peter som är född 1967 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Bygg & Fastighetsservice i Stockholm AB har 556691-1037 som sitt organisationsnummer.