Niandro Elkonsult AB

Stockholms län

Information

556691-4890 är organisationsnummer för verksamheten Niandro Elkonsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Niandro Elkonsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundbyberg som är den kommunen som Niandro Elkonsult AB finns i.

Niandro Elkonsult AB har varit registrerat sedan 2005-11-25 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Niandro Elkonsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-15.

Niandro Elkonsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sundbyberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Niandro Elkonsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Niandro Elkonsult AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2799834 eller genom brev på följande adress:
Föreningsv. 4, 174 46, Sundbyberg

Bolaget ska projektera, konsultera och utbilda i elfrågor samt bedriva installationer och försäljning av el- och dataprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Niandro Elkonsult AB och det är Engborg, Kaj Robin som är född 1975 och har titeln VD, Engborg, Kaj Robin som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Lars Börje som är född 1966 och har titeln Suppleant, Tjärnberg, Olle Gustaf Jan-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,