Adigi Copy Jivex Reklam AB

Stockholms län

Information

Adigi Copy Jivex Reklam AB är ett av många verksamheter som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som Adigi Copy Jivex Reklam AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Adigi Copy Jivex Reklam AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-02-23.

Adigi Copy Jivex Reklam AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-12-20. Men sedan 2006-02-23 så har Adigi Copy Jivex Reklam AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Järnvägsg. 44, 172 35, Sundbyberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Adigi Copy Jivex Reklam AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-289289.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter som Adigi Copy Jivex Reklam AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Adigi Copy Jivex Reklam AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva grafisk produktion som desktoppublishing, trycksaksframställning, kopiering, text- och bildbehandling, kontorsservice, reklambyrå samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Adigi Copy Jivex Reklam AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Adigi Copy Jivex Reklam AB och det är följande personer, Mannerfors, Anette Sonja som är född 1959 och har titeln VD, Mannerfors, Anette Sonja som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Vivi Elin Maria som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vesterberg, Mari Anette Margret som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Skarle, Leif Gunnar som är född 1951 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Adigi Copy Jivex Reklam AB är 556694-7353.