Far from standard AB

Stockholms län

Information

556696-4325 är organisationsnummer för verksamheten Far from standard AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Far from standard AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundbyberg som är den kommunen som Far from standard AB finns i.

Far from standard AB har varit registrerat sedan 2006-01-14 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Far from standard AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-28.

Far from standard AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sundbyberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Far from standard AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Far from standard AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8808219 eller genom brev på följande adress:
STARRBÄCKSGATAN 16, 172 74, Sundbyberg

Bolaget skall bedriva verksamhet med PR, marknadsföring, event, idékonsultation, journalistik, medieproduktion såsom webb, tidning TV samt marknadsföring, försäljning och service av tvättmaskiner och tillbehör för hund, jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Far from standard AB och det är Ragnarsson, Åsa Caroline som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Per Fredrik Andreas som är född 1969 och har titeln Suppleant, Mattisson, Ernst Johan Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,