A.L. Projektledning AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva projekt-, byggledning och administration.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för A.L. Projektledning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundbyberg så är A.L. Projektledning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 2006-01-19 så skapades A.L. Projektledning AB och företaget är har F-skattsedel A.L. Projektledning AB har haft det sedan 2006-01-27.

A.L. Projektledning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-27

556697-0470 är organisationsnummret för företaget som finns i Sundbyberg.

Just nu är A.L. Projektledning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med A.L. Projektledning AB så går det att nå dem via telefon på 070-5412136 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom A.L. Projektledning AB är Lindberg, Anders Johan Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Berit Marianne som är född 1960 och har titeln Suppleant, Westin, Ulf som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .