SvenskReservbemanning AB

Stockholms län

Information

SvenskReservbemanning AB är ett av många verksamheter som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som SvenskReservbemanning AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

SvenskReservbemanning AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-01-28.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bäckbornas v. 11, 168 60, Bromma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SvenskReservbemanning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-5773952.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter som SvenskReservbemanning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SvenskReservbemanning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall hyra ut personal inom byggnads-, städ-, transport-, måleri-, ekonomiadministrationsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för SvenskReservbemanning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SvenskReservbemanning AB och det är följande personer, Kovacevic, Nebojsa som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sabri, Samir som är född 1970 och har titeln Suppleant, Amilon, Johan Carl Adam som är född 1949 och har titeln Revisor, Amilon Johan som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för SvenskReservbemanning AB är 556697-5677.