P&J Pierre Consulting AB

Stockholms län

Information

P&J Pierre Consulting AB är ett bolag som finns i Sundbyberg. I P&J Pierre Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pierre, Pia Margita som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Pierre, Erik Joachim Herbert som är född 1964 och har titeln Suppleant, Röcklinger, Åke Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, Västerled Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med P&J Pierre Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå P&J Pierre Consulting AB på telefon 08-43762203.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende företags organisation, information (inkl ekonomi-och administrativa system) och därmed förenlig verksamhet.

Idag är P&J Pierre Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

P&J Pierre Consulting AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

P&J Pierre Consulting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-01 och P&J Pierre Consulting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-08-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för P&J Pierre Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

P&J Pierre Consulting AB har 556704-8375 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.