Katarina Löfvenberg Mark och Miljökonsult AB

Stockholms län

Information

Katarina Löfvenberg Mark och Miljökonsult AB är ett av många företag som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som Katarina Löfvenberg Mark och Miljökonsult AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Katarina Löfvenberg Mark och Miljökonsult AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-06-15.

Katarina Löfvenberg Mark och Miljökonsult AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-06-02. Men sedan 2006-08-01 så har Katarina Löfvenberg Mark och Miljökonsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Oskarsv. 20, 172 76, Sundbyberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Katarina Löfvenberg Mark och Miljökonsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5792035.

Sundbyberg arbetar för att företag som Katarina Löfvenberg Mark och Miljökonsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Katarina Löfvenberg Mark och Miljökonsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva projektledning och konsulttjänster inom miljö, mark, bygg- och anläggningsteknik, organisation, ledarskap och utbildning.

Firmatecknare för Katarina Löfvenberg Mark och Miljökonsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Katarina Löfvenberg Mark och Miljökonsult AB och det är följande personer, Löfvenberg, Katarina Elisabeth som är född 1962 och har titeln VD, Löfvenberg, Katarina Elisabeth som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidström, Lars Åke som är född 1933 och har titeln Suppleant, Kindvall, Jenny Maria som är född 1971 och har titeln Revisor, JA Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Katarina Löfvenberg Mark och Miljökonsult AB är 556705-1650.