Pheenix Alpha AB

Stockholms län

Information

556707-0569 är organisationsnummer för företaget Pheenix Alpha AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pheenix Alpha AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundbyberg som är den kommunen som Pheenix Alpha AB finns i.

Pheenix Alpha AB har varit registrerat sedan 2006-07-04 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pheenix Alpha AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-24.

Pheenix Alpha AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pheenix Alpha AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Pheenix Alpha AB så kan ni göra det på telefon genom 08-59893300 eller genom brev på följande adress:
Bryggeriv. 12, 168 67, Bromma

Bolaget skall utveckla, tillverka och sälja utrustning (såsom formsprutningsmaskiner, formverktyg och hanteringssystem) för tillverkning av optiskt läsbara media såsom CD- och DVD-skivor, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pheenix Alpha AB och det är Sundberg, Per Johan Magnus som är född 1961 och har titeln VD, Poblenz, Niklas Benjamin Henrik som är född 1974 och har titeln Vice VD, Sundberg, Per Johan Magnus som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Poblenz, Niklas Benjamin Henrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Stig Göte som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmgren, Jonas Göte som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamotRagnerius, Per-Olof Ragnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Runsten, Carl Mikael som är född 1964 och har titeln Suppleant, Johansson, Ulf Peter som är född 1967 och har titeln RevisorFinnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor