PJ Arbetsskydd AB

Stockholms län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är partihandel med kläder och skodon samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PJ Arbetsskydd AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundbyberg så är PJ Arbetsskydd AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 2006-08-17 så skapades PJ Arbetsskydd AB och bolaget är har F-skattsedel PJ Arbetsskydd AB har haft det sedan 2006-09-07.

PJ Arbetsskydd AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-10-05

556708-8066 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sundbyberg.

Just nu är PJ Arbetsskydd AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med PJ Arbetsskydd AB så går det att nå dem via telefon på 08-287340 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom PJ Arbetsskydd AB är Pollak, Claes Peter Robert som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Pollak, Carl Erik Robert som är född 1967 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Kjell Gerhard som är född 1949 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .