Dalston Creative AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och Dalston Creative AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Dalston Creative AB är ett av dem. Statusen för Dalston Creative AB är att Bolaget är aktivt.

Dalston Creative AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-08-18. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Dalston Creative AB ska trivas.

Dalston Creative AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-09. I Sundbyberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva grafisk design, reklam, webdesign och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dalston Creative AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-09.

Idag är Dalston Creative AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Dalston Creative AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0760-282152.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Dalston Creative AB är Leverbeck, Sofia Karolina som är född 1981 och har titeln VD, Leverbeck, Sofia Karolina som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Polbratt, Rolf Magnus som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Leverbeck, Kerstin som är född 1951 och har titeln Suppleant, Polbratt, Rolf Stefan som är född 1953 och har titeln Suppleant, Fröjd, Lars Christer som är född 1956 och har titeln RevisorGunnar Thoréns Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Dalston Creative AB har 556709-0963 som sitt organisationsnummer.