Nimo Konsulterna AB

Stockholms län

Information

Nimo Konsulterna AB är en verksamhet som finns i Sundbyberg. I Nimo Konsulterna AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lagerstrand, Nina Therese som är född 1972 och har titeln VD, Lagerstrand, Nina Therese som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagerstrand, Morgan Karl Ragnar som är född 1974 och har titeln Suppleant, Tonning, Pontus som är född 1980 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nimo Konsulterna AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nimo Konsulterna AB på telefon 0522-98086.

Bolaget skall bedriva konsultationsverksamhet inom utbildning och vård samt förvaltning av lös och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nimo Konsulterna AB av bolagstypen Aktiebolag.

Nimo Konsulterna AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nimo Konsulterna AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-11-23 och Nimo Konsulterna AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-11-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nimo Konsulterna AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Nimo Konsulterna AB har 556713-7855 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.