Skandinaviska Bygg & Måleri AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Skandinaviska Bygg & Måleri AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sundbyberg här finns det många olika Aktiebolag. Skandinaviska Bygg & Måleri AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sundbyberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Skandinaviska Bygg & Måleri AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556716-3026.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-4839082 alternativt besöka eller skicka post till Skandinaviska Bygg & Måleri AB på följande adress VALKYRIAVÄGEN 6, 172 63, Sundbyberg.

Skandinaviska Bygg & Måleri AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Skandinaviska Bygg & Måleri AB så sitter följande personer i styrelsen: Fagerman, André Mikael som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Sandström, Bo Yngve Sören som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva byggnation, måleriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.