Suntrade International AB

Stockholms län

Information

556716-7530 är organisationsnummer för företaget Suntrade International AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Suntrade International AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundbyberg som är den kommunen som Suntrade International AB finns i.

Suntrade International AB har varit registrerat sedan 2006-12-04 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Suntrade International AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-14.

Suntrade International AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Suntrade International AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Suntrade International AB så kan ni göra det på telefon genom 073-7863067 eller genom brev på följande adress:
Humbleg. 26 A, 172 39, Sundbyberg

Bolaget skall hyra ut chafförer, handleda utbildning med seminarier, framtagande av utbildningsmaterial, coacha egna företagare, bedriva handel med förbrukningsvaror såsom hygien- artiklar, koosmetik, kontorsmaterial, förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig vrksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Suntrade International AB och det är Bylund, Rune Tommy som är född 1958 och har titeln VD, Bylund, Rune Tommy som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bylund, Inga Marianne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Silveby, Per Olof som är född 1953 och har titeln Revisor, Silveby Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,