Joko Design & Montage AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och Joko Design & Montage AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Joko Design & Montage AB är ett av dem. Statusen för Joko Design & Montage AB är att Bolaget är aktivt.

Joko Design & Montage AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-11. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Joko Design & Montage AB ska trivas.

Joko Design & Montage AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11. I Sundbyberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva bygg och säkerhetsentreprenader och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Joko Design & Montage AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01.

Idag är Joko Design & Montage AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Joko Design & Montage AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Joko Design & Montage AB är Jokobauskiene, Rita som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Jokobauskiene, Rita som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Alho, Rikard Karl Paul som är född 1984 och har titeln Suppleant, Önispir, Mehmet Aybars som är född 1974 och har titeln Delgivningsbar person, Thorsell Gustafsson, Karin Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Joko Design & Montage AB har 556717-2902 som sitt organisationsnummer.