Wohnhaus inredning & homestaging i Sverige AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och Wohnhaus inredning & homestaging i Sverige AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Wohnhaus inredning & homestaging i Sverige AB är ett av dem. Statusen för Wohnhaus inredning & homestaging i Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Wohnhaus inredning & homestaging i Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-18. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Wohnhaus inredning & homestaging i Sverige AB ska trivas.

Wohnhaus inredning & homestaging i Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-03. I Sundbyberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva verksamhet inom inredning och homestaging och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wohnhaus inredning & homestaging i Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-06.

Idag är Wohnhaus inredning & homestaging i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Wohnhaus inredning & homestaging i Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5314473.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Wohnhaus inredning & homestaging i Sverige AB är Henriksson, Eva Iréne som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stein, Christine som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Rexhammar, Hanna Maria som är född 1966 och har titeln Revisor, Deskjockeys Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Wohnhaus inredning & homestaging i Sverige AB har 556720-8136 som sitt organisationsnummer.