Jomat Micro Compliance AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och Jomat Micro Compliance AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Jomat Micro Compliance AB är ett av dem. Statusen för Jomat Micro Compliance AB är att Bolaget är aktivt.

Jomat Micro Compliance AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-05-02. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där företaget finns i jobbar för att företag som Jomat Micro Compliance AB ska trivas.

Jomat Micro Compliance AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-14. I Sundbyberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och kvalitetskontroll för läkemedelsindustrin, äga och förvalta värdepapper samt bedriva hästuppfödning och träning av hästar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jomat Micro Compliance AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-14.

Idag är Jomat Micro Compliance AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Jomat Micro Compliance AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-298628.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Jomat Micro Compliance AB är Johansson, Mats Arne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Annika Karin Elisabeth som är född 1985 och har titeln Suppleant, Andersson, Eva Maria som är född 1968 och har titeln Revisor, Boive, Johanna Katarina som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Jomat Micro Compliance AB har 556729-1496 som sitt organisationsnummer.