Tallrot Foods AB (Ica Supermarket Sundbyberg)

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Tallrot Foods AB (Ica Supermarket Sundbyberg). Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sundbyberg här finns det många olika Aktiebolag. Tallrot Foods AB (Ica Supermarket Sundbyberg) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sundbyberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Tallrot Foods AB (Ica Supermarket Sundbyberg) är momsregistrerat sedan2009-02-19 och har organisationsnummer 556768-2579.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-56488450 alternativt besöka eller skicka post till Tallrot Foods AB (Ica Supermarket Sundbyberg) på följande adress Landsv. 63, 172 65, Sundbyberg.

Tallrot Foods AB (Ica Supermarket Sundbyberg) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2009-02-19.

I Tallrot Foods AB (Ica Supermarket Sundbyberg) så sitter följande personer i styrelsen: , , Vigholm, Gunilla Kristina Margareta som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.