MATS JANANDER NAPRAPAT

Stockholms län

Information

560528-XXXX är organisationsnummer för bolaget MATS JANANDER NAPRAPAT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MATS JANANDER NAPRAPAT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som MATS JANANDER NAPRAPAT finns i.

MATS JANANDER NAPRAPAT har varit registrerat sedan 1982-08-24 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MATS JANANDER NAPRAPAT så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MATS JANANDER NAPRAPAT är och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för MATS JANANDER NAPRAPAT är följande:

Vill ni komma i kontakt med MATS JANANDER NAPRAPAT så kan ni göra det på telefon genom 08-314190 eller genom brev på följande adress:

Naprapat

Det finns olika personer som har en koppling med MATS JANANDER NAPRAPAT och det är JANANDER, MATS FOLKE som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,