Wirdahl Design

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sundbyberg och Wirdahl Design är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Wirdahl Design är ett av dem. Statusen för Wirdahl Design är att Bolaget är aktivt.

Wirdahl Design är ett Enskild firma och skapades 2004-12-30. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där företaget finns i jobbar för att företag som Wirdahl Design ska trivas.

Wirdahl Design är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13. I Sundbyberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Inredningsdesign konsultation inkl. snickeri- och målningsverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Design- och reklamverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wirdahl Design är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13.

Idag är Wirdahl Design och det finns flera företag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Wirdahl Design så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-281703.

.

De som är på något sätt har med Wirdahl Design är Wirdahl, Karl Stefan som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Wirdahl Design har 561206-XXXX som sitt organisationsnummer.