T.D.F. Service

Stockholms län

Information

T.D.F. Service är ett av många verksamheter som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som T.D.F. Service finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

T.D.F. Service som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1997-01-21. Men sedan 1997-01-01 så har T.D.F. Service varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på T.D.F. Service så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-284973.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter som T.D.F. Service ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för T.D.F. Service. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Reparation service av tvätt och DNK-maskiner både hushåll o storkök. Reparation av fastigheter (snickeri, målning och VVS). Underhåll, service av spoldesinfektorer vid sjukhus, vårdcentraler.

Firmatecknare för T.D.F. Service är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till T.D.F. Service och det är följande personer, Hammarlund, Per Michael som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för T.D.F. Service är 570821-XXXX.