Ord och några visor

Stockholms län

Information

Ord och några visor hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Ord och några visor finns. I Sundbyberg så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Ord och några visor tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Ord och några visor har haft sedan 2009-03-05. Ord och några visor har funnits sedan och 2009-04-30 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ord och några visor så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-299091.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Ord och några visor har idag 570828-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ord och några visor

Text och bild. Skriva artiklar, kåserier samt böcker. Framställa tryckoriginal så som bröllopsprogram, inbjudningskort, kyrkoprogram och sånghäften för olika tillfällen. Även erbjuda passande foton till texterna, antingen från arkiv eller uppdragsfotografering.

I Ord och några visor så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Heimlén, Lena Kristina Maria som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .