Eva Appelgren, psykodynamisk och kognitiv psykoterapi

Stockholms län

Information

571112-XXXX är organisationsnummer för bolaget Eva Appelgren, psykodynamisk och kognitiv psykoterapi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eva Appelgren, psykodynamisk och kognitiv psykoterapi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som Eva Appelgren, psykodynamisk och kognitiv psykoterapi finns i.

Eva Appelgren, psykodynamisk och kognitiv psykoterapi har varit registrerat sedan 2000-03-17 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Eva Appelgren, psykodynamisk och kognitiv psykoterapi så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Eva Appelgren, psykodynamisk och kognitiv psykoterapi är och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för Eva Appelgren, psykodynamisk och kognitiv psykoterapi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Eva Appelgren, psykodynamisk och kognitiv psykoterapi så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Hälso- och sjukvård såsom terapier (psykodynamisk och kognitiv psykoterapi), konsult åt företag samt handledning.

Det finns olika personer som har en koppling med Eva Appelgren, psykodynamisk och kognitiv psykoterapi och det är Carlsson, Eva Kristina som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,